|
|||||||
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#41 (permalink) | |||||
|
Yeni Üye
|
arkadaşlar data code 9c versiyon 6.00..versiyonlar kırılınca pspyi kırmak istediğimde data code yüzünden sorun olur mu?
Konu ywss tarafından (08-03-2010 Saat 17:40 ) değiştirilmiştir.. |
|||||
|
|
|
|
|
#43 (permalink) | |||||
|
Yeni Üye
|
tahmınımce olabılır anakatrın modelıde onemlı ben 1 senedır beklıyorum artık demoda oynayamıyorum demolar ıcın bıle versıyon yukselt dıyorlar yavas yavas uyuz olmaya basladım alet kucuk de degılkı yanında tasıyıp muzık felan dınleyesın sesıde bı guzel kı sormayın gıtsın yolda gıderkende fılm seyredılmezkı ah su aletlerı japonlar degılde bız yapacaktık kıı....
bır ara yenı bır konsolun haberını okumustum oyunları ınternetten ındırmen gerekıyor boylelıkle malıyet dusuk olacaktı cıksın cıktıgı gıbı almazsam ... belkı bır mesaj alırlar 200 ytl ye oyunmu olur(ps3)!!! sonra nıye korsan ...dıyenlere laf yok zaten... |
|||||
|
|
|
| Bu faydalı mesajı için yuyama isimli üyemize yandaki üyeler teşekkür etmiştir: | ywss (11-03-2010) |
|
|
#46 (permalink) | ||||||
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
sen merak etme tüm camia sana haber vericez ![]()
|
|
|
|
#47 (permalink) |
|
Kıdemli Üye |
Bir kıpraşma varmı arkadaşlar?? pandora yada hen vs...
-------------------------------------- -Gta 4 -Midnight Club La -Gran Trusmo Proluge -Little Big Planet -Lego İndiana Jones -MotorStrom -NFS Undercover -Far Cry 2 -Narnia Prens Caspian -Assassin's Creed -Eyepet |
|
|
|
|
|
#52 (permalink) | |||||
|
Yeni Üye
|
arkadaslar bende 3004 5.51 versiyon var date code 8d kırılınca haber verirmisiniz
|
|
|
|
#53 (permalink) | ||||||
|
Kıdemli Üye
|
siteyi taklip edersen kırılınca duyururlar arkadaşım
nachbar satsanda para etmez yani kırılabilir olduktan sonra satarsan fiyatı şimdininkinden artar bekliyceksiniz başka çaresi yok Konu RecklessTr tarafından (23-03-2010 Saat 18:36 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Automerged Doublepost |
||||||
|
|
|
|
|
#54 (permalink) | |||||
|
Üye
|
6.20 versionları ne zaman kırılmaya başlanabilir? Tahmini olan varmı çünkü bilgisayarımda bekleyen bir çok kopya oyun var. Çok sabırsızlanıyorum.
|
|
|
|
#55 (permalink) | |||||
|
Yeni Üye
|
ne oldu bır alralar dark alex felan dıyordu heryerde mıllet. herıf ızdıvaya mı cekıldı ne
![]() bekleye bekleye aletten sıkıldım gun gectıkce aramızdakı ılıskı soguyor her an aldatabılırm... |
|||||
|
|
|
|
|
#56 (permalink) | |||||
|
Banned
|
ya arkadaşlar bu sitede nedemek istiyorlar 6.20 kırılacakmış heralde. PSP 6.20 Save Data Exploit Released. Hello World 6.20 Download, PSP Hacks - PSP Slim Hacks
psp 300x içinde birşeyle yazıyor ama anlamadım. Konu çağatay tarafından (31-03-2010 Saat 17:03 ) değiştirilmiştir.. |
|||||
|
|
|
|
|
#57 (permalink) |
|
Super Moderator |
Evet yakında kırılacak...
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun. Shakespare Kendine güveniyorsan gel ve şansını dene bakalım!~The Time of X-Magician! |
|
|
|
| Bu faydalı mesajı için X-Magic isimli üyemize yandaki üyeler teşekkür etmiştir: | çağatay (01-04-2010) |
|
|
#58 (permalink) | |||||
|
Banned
|
arkadaşlar psp3004 5.51 pataponda heloworld yazısını açmış bulunmaktayım hayırlı olsun......1 aya kalmaz kırılır.
Konu çağatay tarafından (01-04-2010 Saat 21:40 ) değiştirilmiştir.. |
|||||
|
|
|
|
|
#60 (permalink) | ||||||
|
Yeni Üye
|
Arkadaşlar 6.20 de picodrive dan sonic falan oynuyorlar yapmaya calıstım ama R tusuna basıyorum 1 dakika beklememiz gerek sonra acılıyor sanırım ben denedim 1 dakika sonra tekrar ana menüye dönüyor tam olarak yapabilenler yazarsa sevinirim (patapon2 oyunu save game ile)
|
||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| 3000, 550, 610, açmadan, konu, kopya, lütfen, okusunpsp, olanlar, oynatmak, oyun, psp, versiyon, versiyonu, İçin |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|